Pages Navigation Menu

Filmové novinky

2x Graham Greene

brightonPodle děl tohoto britského spisovatele by se měly natáčet hned dva filmy. První se bude jmenovat Brighton Rock. Hlavním hrdinou je mladík jménem Pinkie, člen pouličního gangu, který jednoho dne zabije svého rivala.

Police však uzavře vyšetřování jako sebevraždu. S tím se nehodlá smířit Ida Arnoldová, která byla se zavražděným před jeho smrtí. Je přesvědčená, že šlo o vraždu a hodlá zjistit pravdu. Hlavní role si rozdělí John Hurt, Helen Mirrenová a Sam Riley.

fallenDruhý se bude jmenovat Fallen Idol. Zápleta se oproti knižní předloze trošku pozmění. Poválčený Londýn vystřídá Indie a šestiletého hlavního hrdinu Phillipa, jedenáctiletý. Phillipe bezmezně obdivuje rodinného komorníka Bainese. Jeho ideály se však rozplynou, když přistihne sluhu při poměru s indickou dívkou. Na herecké obasezní tohoto snímku si budeme muset ještě chvíli počkat.

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

five × five =

Starší příspěvky:
Scorsese + DeNiro + Pacino = Frank Sinatra

Martin Scorsese se rozhodl natočit dlouho očekávaný životopisný film o Frankovi Sinatrovi. Příběh by neměl ukazovat Sinatru jako zpěváka, ale...

Zavřít