Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Filmové novinky v kinech od 3.6. 2010

Sex ve městě 2

Originální název: Sex and the City 2

Režie: Michael Patrick King

Hrají: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon…

Žánr: komedie, drama, romantický

Zápletka: Všechny čtyři hrdinky oblíbeného seriálu se vracejí v dalším pokračování. Carrie řekla ano svému panu Božskému, ale nic není tak, jak si představovala a první problémy jsou na cestě a to nejen s manželství, ale i manželstvím. A jak se nejlépe problémy řeší? No přeci pořádnou dámskou jízdou!

Kung Fu Kyborg

Originální název: Kei hei hup

Režie: Jeffrey Lau

Hrají: Jun Hu, Betty Sun, Li- Sun Fong, Wei Gan…

Žánr: akce, sci-fi, komedie, romatický

Zápletka: Na světě už není žádnou novinkou, že se mezi lidmi pohybují roboti. Hlavním hrdinou filmu je robot K-1, který je přiřazen na policejní stanici, jeho lidský kolega z něj zpočátku není příliš nadšen, ale později změní názor a začně K-1 ukazovat svět venku. Co se však stane, když se robot zamiluje do své kolegyně – policistky – robotky? Tento film bývá označován jako čínský pokus o Transformers, tak uvidíme…

Zelená zóna

Originální název: Green Zone

Režie: Paul Greengrass

Hrají: Matt Damon, Yigal Naor, Said Faraj…

Žánr: válečný, akce, drama, thriller

Zápletka: Důstojník Roy Miller a jeho muži mají rozkazy najít v iráku zbraně hromadného ničení, které jsou ospravedlněním přítomnosti amerických vojáků na iráckém území. Bývalý agent CIA však Millerovi prozradí, že zde žádné zbraně nejsou a že je vše jen záminka pro obsazení území a dosazení politické loutky do čela státu. Co se tedy bude dít dál, co když tu zbraně přeci jen jsou?

Hurvínek na scéně (3D)

Režie: Martin Klásek

Žánr: animovaný, rodinný

Zápletka: Blíží se Mikuláš a Hruvínek s Máničkou jsou zvědaví, co jim asi letos přinese. Pan Spejbl však na nadílku zapomene, a tak se obě děti rozhodnou, že si udělají Mikuláše sami, půjčí si kostými a chystají na Bábinku a Spejbla překvapení. Bábinka však není tolik zapomnětlivá jako pan Spejbl a připomene mu, že je potřeba nadílku zařídit. Spejbl si tedy půjčí kostým čerta a nastává večer. Jak to asi dopadne? Když se večer u Spejblů objeví hned několik čertů najednou?

Chlupatá odplata

Originální název: Furry Vengeance

Režie: Roger Kumble

Hrají: Brendan Fraser, Ricky Garcia, Eugene Cordero, Patrice O´Neal, Jim Norton, Brooke Shields…

Žánr: komedie, rodinný

Zápletka: Dan Sanders se přestěhuje i s rodinou na venkov, kde má pomoci rozvoji předměstí v zalesněné oblasti. Velmi rychle zjišťuje je že pod obrovským tlakem jak od šéfa, který chce aby byl projekt co nejrychleji dokončen, tak od manželky a syna, který se chtějí vrátit zpět do Chicaga. Situace se však ještě zhorší, když se vzbouří všechna zvířata vedená lstivým mývalem, aby bojovala o svůj domov. Dan se tak ocitá uprostřed zvířecí války.

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

eight + 15 =

Starší příspěvky:
Přehled premiér na červen

3. 6. 2010 Sex ve městě 2 (Sex and the City 2) Kung Fu Kyborg (Kei hei hup) Zelená zóna...

Zavřít