Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Drákula se vrací aneb Fangland

Termín dokončení snímku byl přesunut na rok 2011. Herecké obsazení tak zatím není potvrzené, mluví se jen o Hilary Swankové. Scénář však již napsal Mark Wheaton a režie by se měl ujmout John Carpenter. Děj filmu je založen na románu Johna Markse fanglandFangland. Hlavní hrdinka Evangeline Harkerová je producentka magazínu televizních novin The Hour.

Její nadřízení ji právě poslali do Transylvánie udělat rozhovor s Ionem Torguem. Kriminálníkem obchodujícím se zbraněmi. Evangeline postupně zjišťuje skutečnou povahu Torguových aktivit, které jsou mnohem hrůznější, než si dokázala představit. Ion ji zavře do pustého hotelu a převezme kontrolu nad jejím životem. V kanceláři v New Yorku vyvolá její zmizení zmatek, pocit viny a vzájemné obviňování. Několik měsíců po Evangelině zmizení, je dívka nalezena v Transylvánském klášteře, kde se postupně zotavuje. Na nic si nevzpomíná, její mozek, jako by někdo vymazal. Kdo potom posílal e-mailové zprávy jejím jménem a co obsahují? A proč to vypadá, že veškeré programy studia byly napadeny jakýmsi virem? Zaměstnanci televize budou muset čelit větší hrozbě, než by si kdy dokázali představit. Evangeline se mezitím vydává na cesu domů, během ní se jí však začnou vracet hrůzné vzpomínky. Zblázní se z nich nebo dokáže odolat?

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

four + 9 =

Starší příspěvky:
Princ z Persie: Písky času (Princ of Persia: The Sands of Time)

2010, USA, režie: Mike Newell Žánr: akční, dobrodružný, romantický, fantasy Stopáž: 116 min. Hrají: Jake Gyllenhaal, Gemma Arterton, Ben Kingsley, Alfred Molina, Toby Kebbell, Richard Coyle,...

Zavřít