Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Špionů není nikdy dost

V přípravné fázi jsou hned dva snímky, které nás zavedou do přitažlivého špionského prostředí. První z nich je adaptací knihy Johna Le CarréTinker Tailor, Soldier, Spy. Hlavním hrdinou je George Smiley – zamlklý velmi inteligentní špion středního věku. Jehož úkolem bude chytit ruského špiona. Režie by se měl ujmout Tomas Alfredson. V jednání je i účast Garyho Oldmana na postu hlavního hrdiny. Hovoří se i o tom, že by jej mohli doplnit taková jména jako Colin Firth, Michael Fassbender a David Thewlis. Tak uvidíme.

Druhým počinem by měl být film Double. Hlavními postavami jsou dva nerovnocenní parťáci – agenti CIA. První je prošedivělý a vysloužilý, ztvárnit by ho měl Richard Gere, zatímco druhý je svěží a horlivý mladík s tváří Tophera Grace. Jejich úkolem bude chytit vraha, který ve Washingtonu zabil senátora. Režie se ujme Michael Brandt.

Související články:

Žádné komentáře

Trackbacks/Pingbacks

  1. Vesmírní pavouci zaútočí na planetu | FilmFan.cz - [...] režisér Tomas Alfredson má před sebou mnoho práce, kromě chystaného snímku Tinker, Tailor, Soldier, Spy se upsal studiu Warner…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

one + 20 =

Starší příspěvky:
Ryan Reynolds chce odměnu za Sandru Bullockovou

Akční komedie jsou opět v kurzu, a tak se rozjely přípravy na zatím poslední v pořadí. Měla by se jmenovat...

Zavřít