Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Filmové novinky v kinech od 12. 8. 2010

Jako kočky a psi: Pomsta prohnané Kitty

Originální název: Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore

Režie: Brad Peyton

Žánr: komedie, rodinný

Zápletka: Bývalá kočičí agentka Kitty si zvolila stranu zla. Vymyslela ďábelský plán na ovládnutí celého světa. V nebezpečí tedy nejsou jen psi, ale i kočky, které se k ní nechtějí přidat. Pod touto hrozbou budou psi a kočky nuceni spojit síly, aby Kitty zastavili a zachránili sebe i své páníčky.

Salt

Originální název: Salt

Režie: Phillip Noyce

Hrají: Angelina Jolie, Liev Schreiber, Cassidy Hinkle, Corey Stoll, James Cronin, Chiwetel Ejiofor, Zoe Lister Jones, Yara Shahidi

Žánr: akční, thriller

Zápletka: Evelyn Saltová je agentkou CIA, která přísahala věrnost a oddanost Spojeným státům, ovšem její loajalita bude podrobena těžké zkoušce, když je přeběhlíkem označena za ruskou špionku. Evelyn se dává na útěk, při kterém bude muset využít všechny své schopnosti a zkušenosti, aby našla pravdu a dokázala svou nevinu. Otázkou však stále zůstává: Kdo je Saltová?

Nebe Peklo

Režie: David Čálek

Žánr: dokument

Nový český dokument Nebe Peklo nahlíží do komunity lidí s neobvyklými koníčky označované zkratkou BDSM (Bondage, Dominance, Sadismus, Masochismus). Portrétuje několik mužů a žen, kteří se vyžívají v extrémně bolestivých či navenek nestandardních formách rozkoše. Režisér ukazuje hrdiny bez skandálního přídechu i falešného moralizování. Všichni aktéři se představují i v civilních podobách a o svých zálibách podrobně hovoří.

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

15 − seven =

Starší příspěvky:
Filmové novinky v kinech od 5. 8. 2010

Trik Originální název: Trick Režie: Jan Hryniak Hrají: Andrzej Chyra, Piotr Adamczyk, Marian Dziedziel, Henryk Talar, Lukasz Simlat, Karolina Gruszka,...

Zavřít