Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Nejžádanější autor Hollywoodu

Doslova na dračku jsou práva na filmová zpracování knih Nicolase Sparkse. Podle jeho knih se ujalo hned několik filmů. V roce 2002 se zrodil snímek A Walk to Remember (v našem překladu jako Dlouhá cesta) s Mandy Mooreovou a Shanem Westem. Poté v roce 2004 The Notebook (Zápisník jedné lásky) s Rachel McAdamsovou a Ryanem Goslingem.  V minulém roce se ujal námět Dear John (Milý Johne), ve kterém zazářili Chenning Tatum a Amanda Seyriedová v hlavních rolích, který v kinech vydělal přes 110 milionů dolarů a už se scénáristé, producenti a režiséři přetahují o jeho další počiny.

Prvním z nich je The Lucky One ve kterém by měl hlavní roli ztvárnit Zac Efron. Hlavním hrdinou příběhu je Logan Thibault, mladý muž, který jednoho dne najde obrázek krásné ženy v písku. Po třech misích do Iráku se rozhodne, že zkusí štěstí a ženu z obrázku najde. Warner Bros již zahájilo přípravy na natáčení, které by mělo začít ke konci roku.

Druhým, zatím nejnovějším počinem je Safe Heaven. Jeho ústřední postavou je mladá žena, která není díky své temné a tragické minulosti schopná navázat jakýkoli vztah. Osud však zasáhne a žena je nedobrovolně vtažena hned do dvou vztahů. V tu chvíli však bude muset čelit démonům vlastní minulosti, aby svou novou kvetoucí lásku ochránila. Zde natáčení začne jakmile tým scénáristů dopíše scénář a až se najdou hlavní hvězdy filmu.

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

one × 3 =

Starší příspěvky:
Sci-fi momentálně vede

Dnešní zprávy jsou poněkud monotematické. Vypadá to, že Hollywood se podřizuje módě jako cokoli jiného. Právě v tuto chvíli jsou...

Zavřít