Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Filmové novinky v kinech od 2. 9. 2010 (+trailery)

Ondine

Originální název: Ondine

Režie: Neil Jordan

Hrají: Colin Farrell, Tony Curran, Alicja Bachleda, Stephen Rea, Dervla Kirwan, Alison Barry, Emil Hostina

Žánr: drama, fantasy, rodinný

Zápletka: Ondine je moderní lyrická pohádka odehrávající se v Irsku. Rybář Syrakus jednoho dne najde ve svých sítích krásnou a tajemnou ženu Ondine. Syrakusova dcera Annie je přesvědčená, že Ondine je tulení žena, zatímco její otec se do nového člena rodiny beznadějně zamiluje. Stále je tu však nebezpečí v podobě pravdy o Odine. Je skutečně tulení ženou a pokud ano, zůstane, nebo se vrátí do moře? A co tajemný muž, který se objevil ve městě a neustále ji sleduje?

Drnovické catenaccio aneb Cesta do pravěku ekonomické transformace

Režie: Radim Procházka

Žánr: dokument

Zápletka: Dokumentární snímek ukazuje konec minulého století, kdy bylo vše možné a legální. Velmi pěkně a názorně se zde řeší takové věci jako tunelování, praní špinavých peněz a nesplácené půjčky.

Let´s Dance 3D

Originální název: Step-Up 3D

Režie: Jon Chu

Hrají: Rick Malambri, Sharni Vinson, Harry Shum Jr., Ally Maki, Alyson Stoner, Adam G. Sevani, Kendra Andrews, Jason Etter, Daniel ‚Cloud‘ Campos

Žánr: taneční, drama, romantický

Zápletka: Luke je osiřelý tanečník street dance. Jeho taneční skupině hrozí vystěhování ze starého skladiště, kde tráví většinu času, navíc se blíží  soutěž World Jam Competition, kde nejlepší týmy z celého světa soupeří o obrovskou finanční odměnu. Luke se tak vrhne do hledání nových talentů, kteří by jim pomohli vyhrát. Nakonec najde přesně dva tanečníky – Natalii a Moosu. Společně začnou trénovat a cvičit soutěžní choreografii, kterou jim však soupeři ukradnou. Najde Luke a jeho skupina řešení a dokáží na poslední chvíli nacvičit sestavu, která by jim vyhrála vysněnou cenu?

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

16 + nineteen =

Starší příspěvky:
Přehled premiér na září (novinky v kinech)

2. 9. 2010 Ondine Drnovnické catenaccio Let´s Dance 3D 9. 9. 2010 22 výstřelů Sammyho dobrodružství 3D 16. 9. 2010...

Zavřít