Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Filmové novinky v kinech od 16. 9. 2010 (+ trailery)

Karate Kid

Režie: Harald Zwart

Žánr: drama, akční, rodinný

Hrají: Jaden Smith, Jackie Chan, Taraji P. Henson, Wenwen Han, Rongguang Yu, Zhenwei Wang, Zhensu Wu, Zhiheng Wang

Zápletka: Dre Parker je dvanáctileý kluk, který je nucen se díky nové práci své matky přestěhovat do Číny. Zde potkává nové spolužáky i lásku. Tou se stane spolužačka Mei. Ovšem jejich přátelství je trnem v oku dalšímu spolužákovi, který Dreho uzemní a odkáže do patřičných mezí. Dre se tak ocitá sám v cizí zemi, bez přátel a bez jakékoli znalosti kung – fu. Jeho jedinou nadějí je tak údržbář pan Han, který začně Dreho učit bojovému umění.

Generace 60

Režie: Peter Hledík

Žánr: dokument

Hrají: Juraj Martínek, František Svátek, Veronika Borecká-Rebl, Jan Soukup, Ladislav Mravec

Zápletka: Dokument sleduje osudy studentů Průmyslové školy jaderné techniky v Praze. Jak se uplatnili doma či v zahraničí. Jak se jim dařilo v různých podmínkách, někomu za hranicemi, někomu v komunistickém režimu, či jak se jim daří dnes. Kromě historických materiálů zachycujících dobu 50. a 60. let se podíváme i do roku 2009, kdy proběhlo setkání absolventů této výjimečné školy.

Dál než se zdálo

Originální název: Going the Distance

Režie: Nanette Burstein

Žánr: komedie, romantický

Hrají: Drew Barrymore, Justin Long, Charlie Day, Christina Applegate, Ron Livingston, Natalie Morales, Jim Gaffigan

Zápletka: Garrett se stále ještě vzpamatovává z posledního rozchodu s přítelkyní, když potká Erin okouzlující dívku se sklonem k triviálnostem. Z těchto dvou se stane pár, ovšem oba předpokládají, že vztah skončí stejně jako léto. Erin se vrací domů do Sam Francisca, ale něco jí chybí. Stejně je na tom i Garrett trávící veškerý volný čas popíjením s kamarády. Na všechno zapomíná a na ničem nezáleží ovšem jen do chvíle, než zavolá Erin. Telefonáty se stupňují a Garrettovy kamarádi pojmou podezření, že na tomto vztahu je něco vážnějšího a nejsou jediní. Stejný dojem má i Erinina sestra Corrine. Komunikace sílí a i oba protagonisté si uvědomují, že jejich letní románek mohl být tím pravým.

Tajemství mumie

Originální název: Les aventures extraordinaires d’Adèle Blanc-Sec

Režie: Luc Besson

Žánr: fantasy, dobrodružný, akční

Hrají: Louise Bourgoin, Mathieu Amalric, Gilles Lellouche, Jean-Paul Rouve, Jacky Nercessian, Philippe Nahon

Zápletka: Adéla je populární spisovatelkou. Právě se vydala na misi do Egypta, aby zde opět získala sarkofág a vrátila jej do Evropy. Při své cestě však bude muset čelit nástrahám svého soka archeologa Dieuleveulta. V obou případech Adéla vítězí a vrací se zpět domů. Hned ji tu však čeká další problém. Pařížský vědec snažící se uzdravit Adélinu sestru omylem vypustí Pterodaktyla, který se usídlí ve vzušných proudech na Paříží. Policie se snaží prehostorické zvíře zneškodnit, zatímco Adéla musí čelit dalšímu útoku zloduchů snažících se zhatit jí plány.

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

three × 2 =

Starší příspěvky:
Filmové novinky v kinech od 9. 9. 2010 (+trailery)

22  výstřelů Originální název: L´immortel Režie: Richard Barry Žánr: kriminální, akční, thriller Hrají: Jean Reno, Kad Merad, Richard Berry, Gabriella...

Zavřít