Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Filmové novinky v kinech od 30. 9. 2010 (+ trailery)

Wall Street 2: Peníze nikdy nespí

Originální název: Wall Street 2: Money Never Sleeps

Režie: Oliver Stone

Žánr: drama

Hrají: Michael Douglas, Shia LaBeouf, Carey Mulligan, Josh Brolin, Susan Sarandon, Frank Langella, Charlie Sheen

Zápletka: Gordon Grekko si odseděl 23 let za finanční podvody a praní špinavých peněz. Nyní jej propustili a Gordon se musí opět zapojit do života, který se ovšem od jeho časů velmi změnil. Je sám a i dcera se k němu otočila zády. Jedinou jeho nadějí je tak dceřin snoubenec, který by mu k ní mohl pomoci najít cestu. Jacob je mladý dravý finančník, který vdělává velké peníze. Ovšem jen do chvíle, kdy někdo záměrně poškodí jeho firmu a ta padne až na dno, včetně Jacoba. Ten se proto rozhodne přistoupit na Gordonovu nabídku, pomůže mu obnovit vztah k dceři a na oplátku dostane toho, kdo stál za pádem jeho zaměstnavatele.

Alfa a Omega

Originální název: Alpha and Omega

Režie: Anthony Bell, Ben Gluck

Žánr: animovaný, rodinný, komedie

Zápletka: Hrdiny této dobrodružné animované pohádky jsou vlci Kate (alfa samička) a Humphrey (omega sameček), kteří se musí vydat na předlouhou cestu domů. Jeden ze správců parku je totiž uspal a poslal pryč přes celou zem. Osobní rozdíly budou muset stranou, pokud se tito dva chtějí shledat s rodinou.

Strýček Búnmí

Originální název: Loong Boonmee raleuk chat

Režie: Apichatpong Weerasethakul

Žánr: komedie, fantasy

Hrají: Thanapat Saisaymar, Jenjira Pongpas, Sakda Kaewbuadee, Natthakarn Aphaiwong, Jeerasak Kulhong, Kanokporn Thongaram

Zápletka: Hlavním hrdinou příběhu je umírající muž jménem Búnmí. Na své smrtelné posteli vzpomíná na všechny své minulé životy a odhaluje tak důvod své nemoci. Společnost mu dělají jeho milovaní včetně duchů zemřelé manželky a syna.

Bibliothéque Pascal

Režie: Szabolcz Hajdu

Žánr: drama

Hrají: Orsolya Török-Illyés, Andi Vasluianu, Shamgar Amram, Oana Pellea, Florin Piersic Jr., Mihai Constantin

Zápletka: Mona se snaží získat zpět opatrovnictví nad svou dcerou, kterou nechala v péči své tety. Aby se tak stalo, musí sociálnímu pracovníkovi vylíčit svůj životní příběh. Před kamerou se tak začne odvíjet divoké surrealistické dobrodružství, ve kterém dokáží lidé zobrazovat a vstupovat do cizích snů. Hrdinka je prodána do otroctví a skončí ve zhýralém chvástavém nevěstinci, kde si zákazníci plní své literárně – sexuální sny s Lolitou, svatou Johankou či Desdemonou.

Scar 3D

Režie: Jed Weintrob

Žánr: horor

Hrají: Angela Bettis, Kirby Bliss Blanton, Ben Cotton, Devon Graye, Tegan Moss, Christopher Titus

Zápletka: Joan Burrows se vrací do rodného města kvůli promoci své neteře. Při návratu musí čelit děsivým vzpomínkám, které se staly joan a její nejlepší přítelkyni Susie. Před lety je unesl muž jménem Bishop a nutil je, aby jedna druhou zabily a ukrátily si tak utrpení. Právě teď však začali umírat neteřini přátelé a Joan tuší, že se Bishop vrátil. Nikdo jí však nevěří.

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

seven + four =

Starší příspěvky:
Filmové novinky v kinech od 23. 9. 2010 (+ trailery)

Submarino Režie: Thomas Vinterberg Žánr: drama Hrají: Jakob Cedergren, Peter Plaugborg, Gustav Fischer Kjærulff, Patricia Schumann, Helene Reingaard Neumann, Morten...

Zavřít