Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Trailery 30. 11. – 6. 12. 2010

Mars Need Moms

Hlavním hrdinou příběhu je devítiletý Milo, uličník a tvrdohlavec. Během prázdnin chce dělat věci po svém a hlavně dělat skutečně jen to, co chce. Ovšem to mu překazí maminka, když mu přidělí řadu prací a úkolů v domácnosti a na zahradě. Jeho znechucení vede k tomu, že začne dělat naschvály až nakonec nabarví sestřin obličej. Matka se samozřejmě rozčílí a oba se pohádají. Milo se urazí s tím, že nechápe, na co mámy vlastně jsou. Ovšem druhý den ráno začne jeho tvrdá cesta za poznáním, když maminku unesou Marťané.

Režie: Simon Wells

Žánr: Animovaný, rodinný

Zhlédnout trailer

Hop

Hlavním hrdinou snímku je velikonoční zajíček Hop snící o budoucnosti rockové hvězdy. Jednoho dne však Hopa přejede autem Fred – mladý ulejvák, u kterého se v tu chvíli probudí něco jako černé svědomí. Vezme Hopa domů a slíbí mu, že se postará jak o něj, tak o část jeho povinností. Oba nesourodí spolubydlící se však velmi rychle naučí, že je čas dospět.

Režie: Tim Hill

Žánr: Animovaný, rodinný, komedie

Zhlédnout trailer

Frankie and Alice

Frankie Murdochová trpí poruchou vícečetné osobnosti. Každý den bojuje o zachování svého pravého já, které se snaží porazit své rasistické alter ego.

Režie: Geoffrey Sax

Žánr: Drama

Hrají: Halle Berry, Stellan Skarskard, Matt Frewer, Chandra Wilson, Phylicia Rashad, James Kirk

Zhlédnout trailer

Somewhere

Johnny Marco je hollywoodský herec žijící v hotelu. Mezi natáčením si užívá večírků, žen a pití. Kromě toho je však Johnny i otcem jedenáctileté Cleo. Dívka by mohla být rozmazlená a zhýčkaná, ale nejedná tak. Jednoho dne ji matka opustí a odjede z města. Role ordiče se ujímá Johnny, ovšem otázkou zůstává, jak se dívka začlení do jeho způsobu života?

Režie: Sofia Coppola

Žánr: Drama

Hrají: Stephen Dorff, Elle Fanning, Chris Pontius, Kristina Shannon, Karissa Shannon

Zhlédnout trailer

Ong Bak 3

Tien je zajat a málem ubit k smti. Na poslední chvíli je však zachráněn a dopraven do bezpeční vesnice Kana Khone. Učí se zde meditovat a dostat se do rovnováhy se svou karmou. Ovšem velmi brzy se vrátí úhlavní nepřítel a Tien mu bude muset čelit v posledním duelu.

Režie: Tony Jaa, Panna Rittikrai

Žánr: Akční

Hrají: Tony Jaa, Sorapong Chatree, Nirut Sirichanya

Zhlédnout trailer

The Beaver

Hlavním hrdinou příběhu je Walter Black, ženatý muž a otec dvou dětí, právě procházející krizí středního věku,  ovšem v tak extrémní a bizardní podobě, že začne se světem komunikovat jen přes maňáska v podobě bobra, kterého nosí na ruce úplně všude.

Režie: Jodie Foster

Žánr: Komediální drama

Hrají: Mel Gibson, Jodie Foster, Anton Yelchin, Jennifer Lawrence

Zhlédnout trailer

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

seventeen + eleven =

Starší příspěvky:
The Beaver – trailer

Hlavním hrdinou příběhu je Walter Black, ženatý muž a otec dvou dětí, právě procházející krizí středního věku,  ovšem v tak...

Zavřít