Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Tom Hanks produkuje muzikál, seriál a akční hračku

Producent a blízký spolupracovník Toma Hankse Gary Goetzman se rozpovídal o chystaných projektech, které vzniknou pod záštitou jejich produkční společnosti Playtone. Prvním z nich je adatpace knihy American Gods od Neila Gaimana. Půjde o seriál pro televizní stanici HBO s rozpočtem kolem 40 milionů dolarů za sezónu. Autor knihy se projektu účastní jako scénárista a výkonnný producent. HBO počítá se šesti sériemi po deseti až dvanácti hodinových epizodách, premiéra je plánována na rok 2013.

Vedle seriálu oba muži připravují filmovou verzi muzikálu vzniklého na základě úspěšné desky American Idiot od rockové skupiny Green Day. Režie se ujme Michael Mayer, který režíroval divadelní verzi na Broadwayi. Hlavní roli St. Jimmyho by měl ztvárnit zpěvák skupiny Billy Joe Armstrong.

Třetím projektem by mohla být film Major Matt Mason, jehož hlavním hrdinou by byla stejnojmenná oblíbená akční hračka od Mattela. A samozřejmě v tomto případě by šlo o natáčení v 3D. Tom, který je spolu s Grahamem Yostem autorem scénáře, díky tomuto projektu jedná s režisérem Robertem Zemeckisem, aby se ujal režie. Rozpočet na tuto rodinnou podívanou se pohybuje kolem 100 milionů dolarů.

Zdroj: THR

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

fifteen + 5 =

Starší příspěvky:
Farmářský rokec po zvířecím způsobu

Společnost MGM plánuje návrat k animovaným filmům. V jejím hledáčku uvízla dětská knížka od Jarretta J. Krosoczkyho Punk Farm. Režie...

Zavřít