Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Sony koupilo Detention

Sony Pictures získalo distribuční práva na snímek Detention. Podle slov filmařů se jedná o nejlepší apokalyptickou fantasy, horor, sci-fi, akční thriller a v čase cestující náctiletou romantickou komedii v jednom. Jejich tvrzení podporuje i fakt, že snímek získal cenu mládežnické poroty za nejlepší snímek nové vlny na mezinárodním filmovém festivalu v Seattleu.

V hlavních rolích se představí Josh Hutcherson, Dane Cook a Shanley Caswellová. Příběh nás zavede do městečka Grizzly Lake, kde se místní studenti snaží přežít poslední rok na střední škole. Je tu však ještě jedna věc, která ve studentech vyvolává pocit úzkosti – vrah. Ten si jako pole působnosti vybral jejich školu. Z života se tak stává závod s časem s cílem zastavit vraha, který by nakonec mohl i zachránit svět, pokud se jim podaří přijít na to, jak ho zadržet. Režíroval Joseph Kahn podle vlastního scénáře, jehož spoluautorem je i Mark Palermo.

Zdroj: Comingsoon

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

five × three =

Starší příspěvky:
Ben 10

Režisér Joel Silver natočí hraný akční film na základě kresleného seriálu Ben 10 od společnosti Cartoon Network. O distribuci by...

Zavřít