Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Hotel Transylvánie

SonySony Pictures Animation připravuje 3D animovanou rodinnou komedii Hotel Transylvania. Hlavnímu hrdinovi – Drakulovi propůjčí svůj hlas Adam Sandler pod režijním vedením Genndyho Tartakovskyho. Premiéra je v plánu na září 2012.

Děj snímku nás zavede do Drakulova okázalého pětihvězdičkového hotelu. Zde si mohou užívat monstra a jejich rodiny bez omezení a starostí. Ovšem o Drákulovi se dozvíme i něco, co dosud mnoho lidí nevědělo – Drákula je otcem dospívající dcery Mavis. Aby dívku odradil od všech tužeb po dobrodružstvích, vymýšlí si Drákula všemožná nebezpečí. Otevře proto pro Mavis hotel Transylvánie, aby zde mohla žít v klidu a bezpečí spolu s dalšími hosty jako jsou Frankenstein a jeho nevěsta, mumie, neviditelný muž, vlkodlaci a další. Ovšem vše se začne bortit, když do hotelu zamíří obyčejný muž Jonathan, který se okamžitě zamiluje do Mavis.

Animovaným postavám propůjčí hlas řada hvězd. Kevin James si „střihne“ Frankensteina, Fran Drescherová jeho nevěstu, David Spade Quasimoda, Steve Buscemi vlkodlaka, Cee Lo Green mumii a Andy Samberg Jonathana.

Zdroj: Comingsoon

Související články:

Žádné komentáře

Trackbacks/Pingbacks

  1. První obrázky z Hotelu Transylvania | FilmFan.cz - [...] Internetu se objevily první obrázky z nového animovaného snímku studia Sony Hotel Transylvania. Pod režisérskou taktovkou Genndyho Tartakovskyho vzniká…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

3 − 2 =

Starší příspěvky:
Další pan Darcy

Do kina míří nezívislé romantické drama Austenland. Režie se ujmou Jershua a Jared Hessovi. Scénář vychází ze stejnojenného románu od...

Zavřít