Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Rambo 5 nakonec asi bude

U příležitosti premiéry snímku The Expendables: Postradatelní, uvedl Sylvester Stallone, že pátý díl Ramba nebude. Ovšem jak to tak vypadá opět se potvrdilo, nikdy neříkej nikdy. Scénárista Sean Hood dostal od Millenium Films za úkol napsat nový scénář k snímku Rambo: Last Stand.

Hood poté pro časopis Empire potvrdil, že se nejedná o nějaký momentální nápad, ale že minulý rok byl minimálně 2x v kontaktu se Sylvesterem, který mu předal knihu – starší verzi scénáře, kterou sám napsal, aby ji použil jako inspiraci pro pátý díl. Zároveň dodal, že příběh bude podobný prvnímu dílu – tedy takový maloměstský thriller.

Samozřejmě od scénáře je na filmové plátno ještě velmi dlouhá cesta a nakonec se nemusí vůbec nic stát. Sám Sean Hood dodal, že udělá svou práci a bude doufat, že se zfilmuje. Takže kdo už bouchal šampaňské radostí, musí ještě chvíli počat a případně bombardovat filmaře vzkazy a požadavky na další díl.

Zdroj: Empire

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

two × 5 =

Starší příspěvky:
Pixaři oživí dinosaury a proniknou do mozku

Studio Walt Disney Pictures oznámilo, že Pixaři pracují na dalších svou projektech. První z nich režíruje Bob Peterson a jeho...

Zavřít