Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Nový promo obrázek The Avengers

Marvel Comics zveřejnilo nový promo obrázek The Avengers, více než s filmem má však mnoho společného s doprovodnými komiksy a knihami. Série knih se bude jmenovat Road to the Avengers a bude jako komiks shrnovat již natočené filmy, které dovedou fanoušky až k Avengerům. Popis je následující:

Připravte se na přicházející snímek Avengers s těmito filmovými příběhy. V jejich hlavních rolích se objevují Iron Man, Captain America a agenti agentury S.H.I.E.L.D. Nejdříve se znovu setkáme s Iron Manem, jehož příběh bude rozšířen o bonusové scény, které ve filmu nebyly. Následovat bude nový Iron Manů příběh, který se odehrál mezi prvním a druhým filmem a zodpoví řadu otázek. Jak přidal Tony Stark novou kapitolu do učebnic historie a jak Iron Man porušil a přepsal všechna pravidla?

Následuje agentka Black Widow, Nick Fury a agent Coulson ve špionážním příběhu. Myslíte si, že znáte S.H.I.E.L.D.? Koukněte se na to, co jste ve filmech neviděli!

A nakonec se koukneme za Kapitánem Amerikou. Steve Rogers byl během války inspirací pro miliony lidí, ale kde vzal on tu svou? Jak poznal svého nejlepšího přítele „Buckyho“ Barnese? A co ho dovedlo až k tomu, že se stal prvním Avengerem? Plus jedno nové dobrodružství na evropských bojištích.

 

Zdroj: Comingsoon

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

ten − 8 =

Starší příspěvky:
Přehled premiér na září (novinky v kinech)

1. 9. 2011 Ošetřovatel Lví král 3D 8. 9. 2011 Kůže, kterou nosím Super 8 Nezvratný osud 5 15. 9....

Zavřít