Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Norris a Van Damme v Expendables 2?

Server CinemaBlend informoval, že by se do svých rolích v The Expendables 2 měli vrátit všichni hlavní hrdinové z prvního dílu, tedy  Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Terry Crews a Randy Couture. Je tu však otázka, kdo se k nim připojí. Millennium Films prý údajně na svých stránkách uvedlo, že se k hercům přidali Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme a Scott Adkins. Na stánkách navíc studio potvrdilo, že si své role zopakují i Bruce Willis a Arnold Schwarzenegger. Natáčení začne v dohledné době, neboť premiéra snímku je v plánu na srpen 2012. Režie se ujal Simon West podle scénáře od Kena Kaufmana a Davida Agosta. Zápletka pak počítá se skupinou žoldáků, která přísahá pomstu za vraždu přítele – Toola (Mickey Rourke).

Nutno však brát tyto informace s rezervou a počkat si na skutečné oficiální vyjádření studia, neboť uvedený seznam může být také jen vysněným seznamem, který může být od skutečnosti diametrálně odlišný.

Zdroj: Cinemablend

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

10 − 7 =

Starší příspěvky:
Super 8

USA, 2011 Originální název: Super 8 Režie: J. J. Abrams Žánr: Sci-fi, thriller, drama Stopáž: 112 min. Premiéra v ČR:...

Zavřít