Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Sigourney Weaverová o Avataru 2 a Krotitelích duchů 3

SigourneyWeaverServeru Comingsoon se podařilo odchytit herečku Sigourney Weaverovou a přemluvit ji k rozhovoru, ve kterém se rozpovídala o svém novém snímku Abduction, ale zároveň se rozpovídala i o dvou očekávaných pokračováních snímků, ve kterých před několika lety zazářila. Jedním z nich je Avatar 2.

„Nebojte se, vrátím se,“ řekla na adresu pokračování o modrých obyvatelích planety Pandora. „Jim (Cameron) říká, že ve sci-fi filmech nikdo neumírá. Prozradil mi příběhy obou chytaných pokračování a musím říci, že jsou naprosto úžasné. Teď je jen musíme natočit.“ Nechala se slyšet herečka. Datum natáčení zatím uveden nebyl, ale Sigourney počítá s natáčením příští rok.

Zato natáčení třetího dílu Krotitelů duchů je zdá nejisté. Dan Aykroyd hovořil o natáčení na začátku roku 2012, ale Sigourney hovořila trošku jinak: „Už jsem četla scénář a několikrát jsem s nimi telefonovala. Vím, že scénář přepisují a že souhlasil i Ivan Reitman, to je vše. Doufám, že se vše podaří, natočili jsme dva skvělé filmy a uvidíme, jestli se podaří i ten třetí. Pokud ne, tak se také nic nestane.“

Zdroj: Comingsoon

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

4 + seventeen =

Starší příspěvky:
Star Trek 2 pod velením J. J. Abramse

Je to tak a ne jinak. Star Trek 2 bude režírovat J. J. Abrams! Studio Paramount Pictures již zahájilo produkci,...

Zavřít