Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Pošťák Pat na stříbrném plátně

Kdo nemá doma nejmenší děti, asi nebude vědět, o co jde. Ale vězte, že se do kin chystá filmové zpracování oblíbeného animovaného britského seriálu Pošťák Pat. Hlasy hlavním postavám nového 3D snímku propůjčí  Steven Mangan, Rupert Grint, David Tennant, Stephen Mangan, Jim Broadbent a další. Jak název seriálu napovídá, hlavním hrdinou příběhů je dobrácký pošťák Pat prožívající svá dobrodružství spolu s dalšími obyvateli Greendale. Symbolizuje ho brašna, náklaďák a černobílá kočka Jess.

Filmová verze bude kolidovat s třicátým výročím této postavičky, kterou oslaví v roce 2013. Snímek ponese název Postman Pat: The Movie – You Know You’re the One a ponese se v moderním duchu. Pat totiž půjde do soutěže talentů a bude muset čelit lákadlům slávy. Stoupne mu sláva i peníze do hlavy a opustí Greendale navždy?

Pokud vám to připadá přitažené za vlasy, pak musím dodat, že pro řadu Britů je pošťák Pat něco jako národní dědictví a herci jsou nadšení, že se budou moci zúčastnit natáčení.

Zdroj: THR

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

1 + three =

Starší příspěvky:
50/50 – trailer

Tato dramatická komedie je legračním, dojemným a originálním příběhem přátelství, lásky a přežití. Hlavním hrdinou příběhu je dvacetiletý mladík, kterému...

Zavřít