Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Leonardo DiCaprio zabijákem

leonardoDicaprioStudio Warner Bros. plánuje natočit filmovou adaptaci knihy Satori od Dona Winslowa. Hlavním hrdinou je Nicholai Hel, muž který poslední tři roky svého života strávil v americkém vězení na samotce. Venku zuří Korejská válka a je rok 1951. Hel je mistrem hoda korosu – jinak řečeno dokáže zabít de facto čímkoli. Hovoří plyně 6 jazyky a zdokonalil svou schopnost vycítit nebezpečí. Má všechny předpoklady pro to, aby se stal nejobávanějším zabijákem na světě a navíc ho právě potřebuje CIA. Nabídka je prostá – peníze, pas a svoboda výměnou za vraždu sovětského pověřence pro Čínu. Hel nabídku přijme a bude muset přežít zmatek, násilí, podezření a zradu a během toho všeho se snažit dosáhnout posledního stupně satori – možnosti pravého porozumění a souladu se světem.

Zájem o hlavní roli má Leonardo DiCaprio, natáčení tak nezačne dříve, dokud herec nedotočí snímky The Great Gatsby a Django Unchained.

Zdroj: Deadline

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

ten + fifteen =

Starší příspěvky:
Mortal Kombat od začátku!

Pokud patříte mezi fanoušky Mortal Kombat, můžete se začít radovat. Studio New Line/Warner Bros. oznámilo, že Kevin Tancharoen bude režírovat...

Zavřít