Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Zmizení Eleanor Rigbyové z dvojího pohledu

joelEdgertonStudio Myriad Pictures připravuje netradiční projekt – dva snímky na jedno téma vyprávěné z pohledu dvou hlavních hrdinů. Snímky se jmenují The Disappearance of Eleanor Rigby: His a The Disappearance of Eleanor Rigby: Hers.

Centrem všeho dění je manželský pár z New Yorku, který si prochází těžkým obdobím, poté co manželka odejde studovat na vysokou školu. Jak se oba manželé s touto skutečností potýkají nám pak snímky ukáží z pohledu manželky i z pohledu manžela zvlášť.

V hlavních rolích by se měli objevit Jessica Chastainová, Joel Edgerton a možná i William Hurt. Autorem obou scénářů je Ned Benson, který se zároveň ujme i režie obou snímků. Filmaři však dodávají, že oba snímky budou zcela samostatné. Společně tak podají jen ucelenější pohled na hlavní hrdiny a jejich život.

Zdroj: Comingsoon

Související články:

Žádné komentáře

Trackbacks/Pingbacks

  1. James McAvoy panem Rigbym | FilmFan.cz - [...] nahradí Joela Edgertona na hlavní roli dvou snímků režiséra a scénáristy Neda Bensona The Disappearance of Eleanor Rigby: His…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

18 − twelve =

Starší příspěvky:
Sharon Stone a sexuální thriller – opět

Sharon Stoneová se objeví v hlavní roli sexuálního thrilleru pod názvem Attachment v režii Tonyho Kaye. Autorem scénáře je Christopher...

Zavřít