Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Percy Jackson podruhé

Thor Freudenthal se ujal režie druhého dílu filmu Percy Jackson: Zloděj blesku z roku 2010. Snímek se jmenuje Percy Jackson: Sea of Monsters a premiéra je v plánu na březen 2013.

Hlavní hrdina Percy je syn Poseidona a jeho osud byl již předurčen. Přesto není snadný a mladík musí čelit řadě výzev a dobrodružství. Tentokrát se spolu se svými přáteli vydává na výpravu za znovuzískáním zlatého rouna. To má moc zachránit jejich domov a tréninkovou půdu – tábor Napůl Vyvolených.

V rolích třech malých polobohů se představí Logan Lerman, Alexandra Daddario a Douglas Smith. Tři sudičky (bohyně osudu tzv. Moiry Klothó, Lachesis a Atropos) ztvární Mary Birdsongová, Yvette Nicole Brownová a Missi Pyleová.

Zdroj: THR

Související články:

Žádné komentáře

Trackbacks/Pingbacks

  1. První fotky z fantasy Percy Jackson: Sea of Monsters | FilmFan.cz - [...] Zprávy ze světa filmu | Žádné komentáře Na Internetu se objevily první fotografie ze snímku Percy Jackson: Sea of…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

4 × 4 =

Starší příspěvky:
Zlodějka knih ve válečném Mnichově

Brian Percival se ujal režie snímku The Book Thief, jenž vzniká na základě stejnojmenné knižní předlohy od Markuse Zusaka. Autrem...

Zavřít