Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Robert Downey Jr. obhájcem

RobertdowneyPříští měsíc začne natáčení třetího dílu Iron Mana, Robert Downey Jr. proto pokukuje po svých rozpracovaných projektech. Jeho práce byla pozastavena natáčením The Avengers. Tato činnost však skončila, přípravy na Iron Mana 3 jsou na vrcholu a tak se Robert poohlíží po něčem, co by mohl dělat po jeho natočení.

Podle všeho bude dalším Robertovým snímkem film The Judge režiséra Davida Dobkina. Přepisu původního scénáře se ujal Bill Dubuque.

Hlavním hrdinou příběhu je výzmanmý právník, který se po smrti matky vrací domů. Zjišťuje však, že jeho otec – místní soudce je podezříván z vraždy. Zahajuje pátrání, aby dokázal otcovu nevinu a zároveň se sbližuje s rodinou, kterou opustil.

Zdroj: Deadline

Související články:

Žádné komentáře

Trackbacks/Pingbacks

  1. Robert Downey Jr. našel svého otce | FilmFan.cz - [...] ze světa filmu | Žádné komentáře Robert Downey Jr. se připravuje na roli obhájce ve snímku The Judge. Již…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

16 − fifteen =

Starší příspěvky:
Mumie se dočká nové podoby

Studio Universal Pictures plánuje nové předělávky oblíbeného námětu Mumie (největších úspěchů dosáhly snímky Stephena Sommerse Mumie, Mumie se vrací a...

Zavřít