Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Marvel odhaluje plány až do roku 2014

Studio Marvel čeká letošní největší premiéra – superhrdinský film The Avengers. Ovšem tím práce studia ani zdaleka nekončí. Marvel oživil kinosály již několika komiksovými hrdiny. Iron Man, Iron Man 2, Neuvěřitelký Hulk, Captain America: První Avenger a Thor, toť výčet již natočených filmů a všechny pomohly připravit půdu pro zmíněné Avengers.

Fanoušci se však mohou těšit na další lahůdky – studio plánuje filmy Iron Man 3 (premiéra v květnu 2013), Thor 2 (listopad 2013), Captain America 2 (duben 2014) a v květnu 2014 čeká diváky ještě jedna podívaná, kterou však Marvel zatím neprozradil.

Čtyři další snímky v následujících 2 letech, není proto divu, že se ve filmových kruzích objevují dotazy, zda i ony neposlouží jako základ pro případné pokračování Avengers.

Server Super Hero Hype/ComingSoon si proto k rozhovoru přizval muže nejpovolanějšího – prezidenta Marvel Studios Kevina Feigeho.

„Snímky musí v první řadě fungovat samy o sobě,“ uvedl Feige. „Takže Iron Man a Thor budou více individuální a zaměřeny na příběhy obou hrdinů, zatímco Captain America bude čistě příběhem Stevea Rogerse na pozadí Avengers. Tony Stark pojede domů na Malibu, aby se vypořádal se svými přáteli a svým vojenským průmyslem. Thor naopak opustil Zemi a vrátil se do Asgardu. Bude před ním stát devět světů a hlavně jeho snaha opět se spojit s milovanou Jane. Kapitán je jediný, kdo se domů vrátit nemůže, protože už neexistuje, centrem jeho snímku proto bude, jak se dokáže vyrovnat s moderní dobou.“

Zdroj: ComingSoon

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

13 − eleven =

Starší příspěvky:
Looper – trailer

Vítejte ve světě, kde je možné cestovat v čase. Ovšem je to ilegální a dostupné pouze na černém trhu. Když...

Zavřít