Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Weinstein oznámilo 3 animované snímky

The Weinstein Company vydalo oficiální tiskovou zprávu, ve které uvedlo, že na rok 2013 chystá premiéru hned 3 animovaných snímků. Kromě očekávané podívané Escape from Planet Earth, kde se představí hvězdy jako Sarah Jessica Parkerová, Jessica Albová, Brendan Fraser, James Gandolfini, Craig Robinson a Rob Corddry se mohou fanoušci rodinné a animované podívané těšit na snímky Santapprentice, The Trick of Treaters a Leo the Lion.

Escape from Planet Earth je počítačově animovaná komedie, která zamíří do kin v únoru 2013. Hlavním hrdinou je astronaut Scorch Supernova, který uvízne v pasti poté, co uposlechl volání SOS z nebezpečné mimozemské planety.

Leo the Lion nás seznámí s mladým vegetariánským lvem, který mezi ostaními členy smečky hraje roli vyvrhela. Premiéra je v plánu na srpen 2013.

The Trick of Treaters vypráví příběh drobných zlodějíčků, které uchvátí osiřelá holčička, na tu můžeme do kina v říjnu 2013.

Santapprentice, jak sám název napovídá, můžeme čekat v prosinci a hlavním hrdinou bude sirotek, kterého si Santa odcházející do důchodu vybere jako svého nástupce.

Zdroj: The Weinstein Company

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

3 × three =

Starší příspěvky:
Když myšlenky utichnou, utečte!

Studio Lionsgate zakoupilo práva na natočení románové trilogie od Patricka Nesse s názvem Chaos Walking. Scénáře se ujme Charlie Kaufman,...

Zavřít