Pages Navigation Menu

Filmové novinky

The Amazing Spider-Man – čtyřminutová upoutávka!

Sony Pictures zveřejnilo čtyřminutové super video z chystaného snímku The Amazing Spider-Man. Premiéra snímku je v plánu na začátek letošního července. Již teď, se ale můžete kouknout, co vás čeká a nemine.

Hlavním hrdinou je středoškolský student Peter Parker, kterého opustili rodiče a tak se o jeho výchovu stará teta a strýc. Stejně jako řada jeho vrstevníků se Peter snaží najít odpovědi na otázku, kým je. Samozřejmě nechybí ani středoškolské lásky a tajemství. Jednoho dne Peter najde starou otcovu aktovku a pustí se do pátrání po zmizení rodičů a toho, proč ho nechali samotného. Jeho snaha jej zavede až do společnosti Oscorp a do laboratoře doktora Curta Connorse – bývalého otcova kolegy. Jako Spider-Man se pak Peter bude muset setkat s Connorsovou druhou podobou – bytostí jménem The Lizard. Peter se bude muset rozhodnout, zda bude používat své schopnosti a zda se jeho osud vydá cestou hrdiny.

Režie: Marc Webb

Žánr: Akční, dobrodružný, sci-fi

Premiéra: 3. 7. 2012 (USA),  5. 7. 2012 (ČR)

Hrají: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Campbell Scott, Irrfan Khan, Martin Sheen, Sally Field

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

11 + 14 =

Starší příspěvky:
První obrázek z filmu Under the Skin

Režisér Jonathan Glazer natáčí spolu se Scarlett Johanssonovou akční sci-fi snímek Under the Skin. Studio Film Nation přes svůj Twitter...

Zavřít