Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Amy Adamsová prchá ve sněhu před vrahem

Gilles Paquet-Brenner napsal scénář k novému thrilleru Dark Places. Příběh vychází ze stejnojmenné knihy Gillian Flynnové a Brenner se ujme i režie. Zájem o hlavní roli má Amy Adamsová.

Hlavní hrdinkou příběhu je Libby Dayová, mladá žena jejíž matka a sestry byly zavražděny během obětování Satanovi v Kinnakee v Kansasu, když jí bylo sedm. Libby se rozhodne ze jejich malé farmy uprchnout do tuhé zimy, ztratí několik prstů na rukách i nohách, ale přežije. Navíc má i sílu vypovídat, že vrahem byl její 15 letý bratr Ben. O 25 let později sedí Ben ve vězení a problémová Libby žije na účet důvěry příznivců, kteří na ni dávno zapomněli.

The Kill Club je strašidelný tajný spolek posedlý nechvalně známými zločiny. Najdou Libby a začnou z ní tahat detaily ve snaze Bena osvobodit. Libby se proto rozhodne ze své tragické minulosti profitovat. Za poplatek se opět spojí s účastníky dané noci a svá zjištění svěří klubu… a možná zjistí, že i její výpoveď nebyla úplně pravdivá.

Libby pátrá a vrací se ve vzpomínkách do roku 1985. Hledí na osudnou noc i z pohledu mrtvých čenů rodiny i Bena. Osamělého chlapce, kterého jeho vztek na líného otce a upadající farmu vehnalo do náručí nové dívky ve městě. Kousek po kousku skládá Libby pravdivý obrázek noci a velmi rychle zjišťuje, že je tam, kde celý příběh začal – na útěku před vrahem.

Zdroj: Deadline

Související články:

Žádné komentáře

Trackbacks/Pingbacks

  1. Temná místa mají své herecké obsazení | FilmFan.cz - [...] jsme vás již informovali, na plátna kin míří adaptace knihy Dark Places od Gillian Flynnové. Stejnojmenný thriller bude režírovat…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

20 + thirteen =

Starší příspěvky:
Aaron Sorkin se ujme adaptace Stevea Jobse

Scénárista a držitel Oscara Aaron Sorkin se pro studio Sony Pictures ujme adaptace biografie Steve Jobs od Waltera Issacsona. Zprávu...

Zavřít