Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Calico Joe v režii Chrise Columbuse

Chris Columbus získal práva na zatím poslední román Johna Grishama Calico Joe. Má v plánu jak režírovat, tak napsat i scénář a ujmout se i produkce.

Popis knihy uvádí toto:

Začalo to nenápadně – nataženou podkolenní šlachou. Hráč na první metě ve Wichitě nedohrál ani třetí a odešel domů. Hned další den si Jim Hickman, další hráč na první metě pro Cubs poranil záda. Klub tak nutně potřebuje prvního metaře, takže vyrazí do své základny v nižší soutěži v Mildlandu v Texasu. Povolá 21. letého Joea Castla – místní hvězdu a velkou baseballovou naději.

V létě 1973 byl Joe Caste baseballovým zázrakem, nejnadějnějším nováčkem, kterého kdy kdo viděl. Chlapec pocházející z Calico Rocku v Arkansasu oslnil fanoušky klubu a dával jeden homerun za druhým a bořil všechny nováčkovské rekordy.

Calico Joe se velmi rychle stal idolem všech baseballových fanoušků po celé Americe. Včetně Paula Traceyho – syna nadhazovače Mets. Jednoho dne se tak Warren Tracey a Calico Joe setkají tváří v tvář a Paul tak má na jednom hrišti svůj idol i tátu. Warren nadhodí a jeho hod změní jejich životy navždy…

Zdroj: Deadline

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

2 × five =

Starší příspěvky:
The Perks of Being a Wallflower – trailer

Zábavný a dojemný příběh o dosažení plnoletosti založený na úspěšném románu Stephena Chboského. Jde o moderní klasiku ukazující vzlety a...

Zavřít