Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Twilight opět od začátku?

Filmová série Twilight dosáhla mezi diváky nečekaného úspěchu a vydělala dosud přes 2 biliony dolarů, a to ještě v kinech neběžel poslední díl.

Ve filmových kruzích se proto začalo proslýchat, že z toho hodlá majitel Summit Entertainment – studio Lionsgate vytěžit ještě víc a začít upíří sérii natáčet znova úplně od začátku a pravděpodobně i s jiným hereckých obsazením.

Deadline proto neváhalo a oslovilo jednoho z ředitelůn Summitu Roba Friedmana a zeptalo se ho na tyto drby.

A odpověď je následující: „Nemáme v plánu předělávat sérii Twilight. Samozřejmě budeme podporovat Stephenie Meyerovou, pokud se rozhodne dát k něčemu takovému podnět. Ale bude to naposledy a jeden díl, leda že by došlo k nějaké změně.“

Popření tu jisté je, ovšem na druhou stranu se studio viditelně nebrání natáčení nějakého dalšího snímku ze světa třpytících se upírů. Možná nějaké pokračování, nebo jiný příběh. Sama autorka má v případě zájmu hned 2 již témeř hotová želízka – Krátký druhý život Bree Tannerové a Stmívání napsané z pohledu Edwarda Cullena.

Takže schválně uzavírejte sázky, bude další film nebo ne?

Pro milovníky série přidávám ještě tři nové plakáty s Twilight sága: Rozbřesk – 2. část.

Zdroj: Deadline, Bloody-Disgusting

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

two × 4 =

Starší příspěvky:
Nový týmový plakát k Expendables 2

Expendables 2 zveřejnili přes Yahoo! Movies nový oficiální plakát, na kterém si mohou všichni fanoušci této akční podívané prohlédnout všechny...

Zavřít