Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Jim Parsons mimozemšťanem

JimParsonsStudio DreamWorks Animation oznámilo nový snímek na konec roku 2014. Půjde o adaptaci knihy od Adama Rexe s názvem The True Meaning of Smekday.

Snímek se bude jmenovat Happy Smekday! a režie se ujme Tim Johnson podle scénáře od Toma J. Astlea a Matta Embera. Hlavním postavám propůjčí hlasy Jim Parsons a zpěvačka Rihanna.

Satčí jen dodat, že kniha vypráví o invazi momozemšťanů, kteří použijí Zemi jako svou skrýš před hrozivým nepřítelem. Když však jeden obyčejný mimozemšťan omylem sdělí nepříteli místo svého pobytu, musí se dát na útěk spolu s náctiletou dívkou. Ti dva se stanou spojenci a vydávají se na komickou bláznivou cestu po cemé zemi, aby napravili spáchané chyby. Náš mimozemský přítel se přitom navíc naučí, co je to být člověkem.

Za sebe jen dodávám, že Jim Parsons je pro roli momozemšťana dokonalý. Jeho Sheldon z Teorie velkého třesku za kterého dostával jednu cenu Emmy za druhou je toho jasným důkazem, neboť i jeho doktor Cooper je z jiné planety. 🙂

Zdroj: CimongSoon

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

nineteen − eleven =

Starší příspěvky:
Simón Bolívar ve snímku Libertador

Režisér Alberto Arvelo se ujme režie snímku Libertador vycházejícího ze scénáře Tomothyho Sextona. Hlavním hrdinou životopisného snímku je Simón Bolívar,...

Zavřít