Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Potvrzeno! Hobit bude trilogie!

Režisér Peter Jackson se včera oficiálně vyjádřil ke zvěstem, které hovořily o možnosti, že by se Hobit stal trilogií a toto režisér odpověděl:

„Pouze na konci natáčení máte šanci si sednout a podívat se, co jste natočili. Nedávno jsme to já, Fran a Phil udělali a podívali jsme se na první sestřihanou verzi prvního dílu a podstatnou část druhého. Byli jsme spokojeni s tím, jak si příběh sedl dohromady, konkrétně postavy a herci, kteří jim propůjčili tvář. Takže nás napadla otázka, zda využijeme šance vyprávět více? A odpověď z našeho pohledu jako filmařů a fanoušků byla rozhodně ano. Víme, jak moc by byl příběh Bilba a jeho přátel nedovyprávěný, kdybychom to neudělali. Bohatství Hobitova příběhu i materiály v podobě dodatků v Pánovi prstenů nám umožňují vyprávět celý příběh Bilba Pytlíka i to, jakou roli hrál v občas nebezpečné, ale úžasné historii Středozemě.

Takže bez dalších okolků jménem New Line Cinema, Warner Bros. Pictures, Metro-Goldwyn-Mayer, Wingnut Films, jménem celého štábu a hereckého obsazení oznamuji, že dva filmy se stávají třemi.

Byla to neočekávaná cesta a slovy samotného profesora Tolkiena příběh, který vyrostl během vyprávění.

Zdraví Peter J.“

Zdroj: Facebook

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

15 − 3 =

Starší příspěvky:
Přehled premiér na srpen (novinky v kině)

2. 8. 2012 Méďa Poslední výkřik 9. 8. 2012 Cosmopolis Divoká stvoření jižních krajin Bourneův odkaz Tak fajn 16. 8....

Zavřít