Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Na Středním východě poteče ropa a krev

Studio Sony Pictures najalo Shledona Turnera, aby převedl román Richarda Clarkea s názvem Scorpion Gate do podoby filmového scénáře. O produkci nového akčního thrilleru se postará Jennifer Kleinová.

Popis děje je následující:

Po dobu 30 let pracoval Richard A. Clarke v Bílém domě, na Ministerstvu zahraničních věcí a v Pentagonu jako poradce 4 prezidentů. Procestoval skoro celý svět a seznámil se se všemi významnými vládci, vojáky i špióny. A nyní si pro nás připravil nový geopolitický thriller s nepopiratelnou autentičností zasvěceného vypravěče. Podíváme se pět let do budoucnosti, kdy jsou Spojené státy a Střední východ na prahu války. Ovšem tentokrát to může být velká válka, válka nukleární, která se může rozšířit do Asie a dál.

Převrat konečně svrhl vládnoucí šejky v Saudské Arábii a předal vládu nestabilní islamistické vládě. Po celém světě všichni cítí vůni ropy a mezi nimi jsou muži ve Washingtonu a jiných hlavních městech připraveni zaútočit na ďábelskou dohodu o fundamentální přeměně Středního východu. Ovšem plány všech stran nejsou stejné – každý má jiné ambice, plány či závazky a vše hrozí obrovským pádem a je jen otázkou, zda ho vůbec někdo dokáže zastavit…

Zdroj: Variety

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

5 × 5 =

Starší příspěvky:
Bachelorette – trailer

Milá Becky si konečně bere svého snoubence Dalea a to je příležitost pro to, aby se sešla její parta ze...

Zavřít