Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Guardians of the Galaxy hledají režiséra

Studio Marvel si velmi pečlivě vybírá režiséry pro své snímky a v současné době se rozhoduje o tom, pod čí taktovkou se rozjede natáčení projektu Guardians of the Galaxy.

Zatím posledním adeptem na post režiséra je James Gunn, nezávislý filmař, který se již do jednoho superhrdinského snímku pustil, ovšem spíše z té záporné stránky ve snímku Super. Dalšími adepty jsou prý i Anna Bodenová, Ryan Fleck a Peyton Reed.

Studio je známé tím, že nerado platí přemrštěné honoráře a to by mohlo hrát ve prospěch Gunna, jehož práce rozhodně žádných nehorázných výšin nedosahuje a navíc by mohl snímku pomoci v tom, aby byl něčím výjimečným a možná i trošku temnějším, než na co byli fanoušci dosud zvyklí.

Zdroj: CB

Související články:

Žádné komentáře

Trackbacks/Pingbacks

  1. Gunn se oficiálně ujal Guardians of the Galaxy | FilmFan.cz - [...] , Zprávy ze světa filmu | Žádné komentářeKonečně přišlo oficiální potvrzení, že se James Gunn ujme jak přepisu scénáře,…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

19 + twenty =

Starší příspěvky:
Expendables v ženském podání?

Ačkoli do našich kin ještě nezamířilo druhé pokračování akcí nabité podívané The Expendables, už Adi Shankar a jeho produkční společnost...

Zavřít