Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Nový Rakeťák na cestě?

Vulture přišlo s tím, že studio Walt Disney Pictures údajně plánuje novou předělávku snímku The Rocketeer z roku 1991. Studio se k ničemu takovém nevyjádřilo a zatím tuto informaci ani nevyvrátilo a ani nepotvrdilo.

Námět vychází z původního komiksu od Davea Stevense z roku 1982 a děj prvního snímku, ve kterém hráli Billy Campbell, Jennifer Connellyová, Alan Arkin a Timothy Dalton je pospán takto:

Následník legendárního filmu Indiana Jones a Dobyvatelé ztracené archy Rocketeer je stejně jako jeho předchůdce plný napětí, humoru a vybroušených zvláštních efektů. Film, který je zasazen do kouzelného období 30. let minulého století, vypráví příběh smolařského pilota Cliffa Secorda. Štěstní se k němu obrátí ve chvíli, kdy najde přísně tajný vynález malého raketového motoru, díky kterému může létat po obloze. O zázračný motor mají zájem i další lidé, zejména tajný agent (Timothy Dalton). Krádež je dobře naplánovaná, ale Cliff se jen tak nehodlá vzdát a má nejlepší šance stát se opravdovým hrdinou. Pokud se chcete dobře bavit a vidět přitom skvělé akční scény, je pro vás Rakeťák tou nejlepší volbou.

Zdroj: Vulture, CSFD

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

thirteen − 12 =

Starší příspěvky:
Pilát Pontský v majetku Warner Bros.

Studio Warner Bros. má v plánu natočit životní příběh další z biblických postav. Tentokrát se středem zájmu stal Pilát Pontský,...

Zavřít