Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Blíží se premiéra posledního dílu Twilight! Soutěžte o upíří ceny.

Tento týden se ve čtvrtek uskuteční jedna z nejočekávanějších premiér letošního roku – do kin zamíří Twilight sága: Rozbřesk – 2. část. Filmaři se na to těší, neboť poslední dva týdny byly poměrně přínosné, co se týče zisků.

Všichni totiž očekávají, že poslední díl celé série, který slibuje tolik akce, kolik nebylo v předešlých 4 pokračováních, vydělá poměrně tučný balík, vezmeme-li v úvahu to, že první část Rozbřesku vydělal jen za první den premiéry (včetně půlnočních premiér) přes 71,6 milionů dolarů.

Odborníci si dokonce troufli udělat předpověď  a ta činí neuvěřitelných 152 milionů dolarů za premiérový týden včetně půlnočních premiér.

Uvidíme, zda se jejich vize splní. Každopádně pokud patříte mezi fanoušky série, máte jistě zakoupený lístek na premiéru a pokud byste na ní chtěli zamířit i s nějakou stylovou cenou, můžete si zasoutěžit o ceny od společnosti Bontonfilm na stránkách Kinoboxu.

Zdroj: ComingSoon, ČFN

 

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

twelve − six =

Starší příspěvky:
První obrázky z Oz The Great and Powerful

USA Today zveřejnilo první fotografie z natáčení nového snímku Sama Raimiho Oz The Great and Powerful. Snímek má premiéru v...

Zavřít