Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Odhalena zápletka Star Trek 2

Studio Paramount Pictures prozradilo oficiální záplatku snímku režiséra J. J. Abramse Star Trek Into Darkness, který bude mít premiéru v květnu 2013 a je pokračováním prvního dílu Star Trek.

V hlavních rolích se představí John Cho, Bruce Greenwood, Simon Pegg, Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldanaová, Karl Urban, Anton Yelchin, Benedict Cumberbatch, Alice Eveová a Peter Weller.

Zápletka je následující:

Když je posádka lodě Enterprise povolána zpět domů, objeví nezastavitelnou vlnu teroru, která zevnitř jejich organizace odpálila celou flotilu a vše, co mělo nějakou cenu. Náš svět je tak v krizi. Kapitán Kirk se rozhodne zasáhnout a vydává se na misi s cílem zajmout viníka. Naši hrdinové se ocitají uprostřed hry na život a na smrt, která vystaví lásku největším zkouškám, rozvrací přátelství a donutí kapitána Kirka obětovat mnohé, aby zachránil jedinou rodinu, která mu zbyla – svou posádku.

Zdroj: Paramount

Související články:

Žádné komentáře

Trackbacks/Pingbacks

  1. První plakát ke Star Treku 2! | FilmFan.cz - [...] | Žádné komentáře Poté co minulý týden studio Paramout Pictures prozradilo zápletku snímku Star Trek Into Darkness, fanouškům připravilo…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

seventeen + three =

Starší příspěvky:
Dark Skies – trailer

Život manželského páru z předměstí se změní v noční můru poté, co se do jejich domu dostane mimozemšťan a každou...

Zavřít