Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Nový Jaguár v hlavní roli kraťasu Desire!

Automobilka Jaguár oznámila, že britský herec Damian Lewis se ujme hlavní role v krátkém filmu Desire od režiséra Adama Smitha, který uvede nový typ Jaguáru – Jaguar F-Type. V dalších rolích se představí Jordi Molla a Shannyn Sossamonová. Natáčení bude probíhat příští týden v Chile a bude trvat 5 dní.

Hlavním hrdinou příběhu je Clark, který se živí dodáváním aut, ovšem když uprostřed pouště potká tajemnou mladou ženu, dostane se do problémů…

„Když mě Jaguar oslovil, zda se ujmu role v Desire, okamžitě mě to zaujalo. Dostal jsem scénář a po jeho přečtení jsem se rozhodl, že chci být součástí tohoto projektu. Práce s Adamem Smithem s Ridley Scott Production slibuje pořádné dobrodružství. Navíc Jaguáry hrály po mnoho let ve filmech významné role a těším se, že budu první, kdo bude ve filmu řídit F-Type,“ uvedl Damian na tiskové konferenci.

Během několika následujícíh týdnů bude Jaguar zveřejňovat exklusivní záběry z natáčení v poušti Atacama a poskytne tak fanouškům možnost být součástí natáčení.

Zajímavostí je, že Jaguár se rozhodl do projektu investovat mnoho – samozřejmostí se tak stane používání inovativních technologií pro absolutní zážitek. Od kamer v knoflíkových dírkách herců a filmařů, které poskytnou pohledy do štábu i kostymérny, až po kamery na helikoptérách a autech, které poskytnou unikátní pohledy, které ještě nikdo neviděl.

Zdroj: Jaguar přes ComingSoon

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

18 − seven =

Starší příspěvky:
Cate Blanchett Popelčinou macechou?

Již v roce 2010 studio Disney oznámilo, že hodlá natočit hranou verzi oblíbené pohádky Popelka. Dlouho bylo ticho a nyní...

Zavřít