Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Top Gun v 3D!

Studio Paramount Pictures oznámilo, že jejich úspěšný akční film Top Gun poprvé zamíří do kin ve formátu 3D. Snímek bude vysílán od 8. února 2013 ve vybraných IMAXech. Top Gun byl remasterován a v této kvalitě bude uveden i na Blu-ray.

Snímek byl nově zpracován z oskenovaných negativů ve vysokém rozlišení a důkladně převeden do 3D pod dohledem režiséra Tonyho Scotta. Snímek tak slibuje neuvěřitelnou hloubku a čistý obraz, který dovolí divákům prožít každý detail akčních scén od působivých leteckých soubojů až po detailní záběry kokpitů díky kterým se budou cítit součástí děje.

Na Blu-rayi vyjde snímke v 3D i ve 2Dverzi, součástí disku 2D bude i šesti dílný dokument z natáčení, záběry ze zákulisí, rozhovory s Tomem Cruisem, komentáře Jerryho Bruckheimera, Tonyho Scotta a dalších. Dvou disková edice bude obsahovat i digitální verzi filmu a umožní využití technologie ultrafialového záření.

Zdroj: ComingSoon

Související články:

Žádné komentáře

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tom Cruise jako další špión | FilmFan.cz - [...] se hodlá stát nejúžasnější a nejikoničtějším tvrďákem filmového plátna. Už pilotoval stíhačku, jako agent Hunt absolvoval nespočet nesplnitelných misí,…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

4 × two =

Starší příspěvky:
Naštvaní ptáčci zboří kina v létě 2016

Společnost Rovio Entertainment slaví 3. narozeniny od vydání kultovní hry Angry Birds a u této příležitosti oznámila, že producent John...

Zavřít