Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Hulk a Illiminati jako další projekty Marvelu?

Latino Review údajně získalo bližší informace ohledně třetí natáčecí fáze studia Marvel. Latino tvrdí, že snímek Avengers 2 na konci zanechá Hulka ztraceného ve vesmíru a nechá tak otevřené dveře k jeho druhému samostatnému filmu. Děj by tak mohl pokračovat v zápletce z roku 2006 od Grega Paka s názvem Planet Hulk. V této sérii se Hulk stane gladiátorem v mimozemském světě. Latino navíc uvedlo, že Marvel připravuje verzi komiksu Illuminati.

Abychom uvedli vše na pravou míru, Illuminati je komiks o skupině superhrdinů (podobě jako Avengers), ovšem tentokrát jsou členy Doctor Strange, Iron Man, profesot Charles Xavier (X-Meni), Namor (syn lidského námořníka a princezny bájné Atlantidy – má nadpřirozenou sílu, umí létat a žít pod vodou), Black Bolt (je vůdcem fiktivní rasy Nelidí, jeho největší zbraní je jeho hlas a ovládání elektronů) a Reed Richards (= pan Fantastický v Fantastické 4 – dokáže se roztáhnout nebo vytvarovat do jakéhokoli tvaru chce). Složení skupiny se může na plátně změnit, ale jedno je jisté, prý budou zodpovědní za zmizení Hulka do vesmíru.

Plány prý navíc dále počítají s tím, že se Hulk vrátí pro Avengers 3 a následně po příběh vycházející z příběhu World War Hulk.

Tak uvidíme, co z toho je výmysl a co ne. Berte vše zatím s rezervou.

Zdroj: Latino Review

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

eighteen + 12 =

Starší příspěvky:
První plakáty k Frozen

Studio Walt Disney Pictures zveřejnilo první plakáty k animované podívané Frozen. Můžeme si na nich prohlédnout dvě hlavní hrdinky -...

Zavřít