Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Robert Pattinson a Guy Pearce hledají zločince v australské poušti

robertPattinsonNa konci ledna začalo v Austrálii natáčení thrilleru The Rover. Režisér David Michôd je i autorem scénáře a do rolí dvou hlavních hrdinů si vybral Guye Pearce a Roberta Pattinsona. V dalších rolích se předtaví Scoot McNairy, Susan Priorová, Gillian Jonesová, Anthony Hayes a David Field.

Michôdův scénář vznikl na základě příběhu, který vymyslel společně s hercem Joelem Edgertonem. Snímek se odehrává v australské poušti v nebezpečné a zničené blízké budoucnosti. Eric (Pearce) za sebou zanechal všechny a všechno, včetně zbytků své lidskosti, poté co mu banda kriminálníků ukradla poslední majetek. Eric se tak vydává po jejich stopách a je nucen přijmout pomoc Reye (Pattinson) – nivního a zraněného mladšího člena bandy, kterého jeho kumpáni opustili po poslední loupeži.

Produkci mají na starosti Liz Wattsová a David Linde. Natáčení v Jižní Asutrálii by mělo trvat do poloviny března, postprodukce se pak přesune do Sydney.

Zdroj: ComingSoon

Související články:

Žádné komentáře

Trackbacks/Pingbacks

  1. Zkrvavený Pattinson a naštvaný Pearce | FilmFan.cz - [...] ze světa filmu | Žádné komentáře Entertainment Weekly zveřejnil první fotografii z filmu The Rover režiséra Davida Michôda, na…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

2 + 9 =

Starší příspěvky:
Známe zápletku Amazing- Spidermana 2

V pondělí začalo v New Yorku natáčení snímku The Amazing Spider-Man 2 a režisér Marc Webb na svém profilu na...

Zavřít