Pages Navigation Menu

Filmové novinky

A je tu další knižní trilogie – tentokrát ožijí Personal Demons

Ineffable Pictures zakoupili práva na knižní trilogii Personal Demons od Lisy Desrochersové.  Knižní sága čítá tyto díly – Personal Demons, Original Sin a Last Rite.

Děj první dílu, který zamíří na plátna kin nejdříve zní takto:

Frannie Cavanaughová byla vždy samotářka. Roky si držela lidi od těla, včetně svých nejlepších přátel. Ovšem jen do té doby, než se ve škole objeví Luc Cain – je sexy, sarkastický a nebezpečný. Ovšem i tak se Frannie nedokáže držet stranou.

Frannie však netuší, že Luc sleduje svůj cíl. Ona sama totiž není ani zdaleka tak obyčejná, jak si myslí. Vládne tak jedinečnou schopností, že si jí všiml samotný král pekel a poslal Luca pro její duši. Získat ji by mělo být snadné, musí jen donutit Frannie k hříchu a on sám je jedním takovým chodícím hříchem. Ovšem je tu jeden problém. Své plány má i Nebe… A jakmile se Luc začíná příliš blížit svému cíli, objeví se anděl Gabriel odhodlaný Frannie bránit. Navíc jeho šarm může udržet Frannie na té správné cestě.

Nebude trvat dlouho a Luc a Gabe svedou boj daleko větší, než jen o duši 17 leté Frannie. Pokud Luc prohraje, bude muset Peklo zaplatit… všichni budou muset zaplatit.

Takže je z čeho vybírat. Po upírech, lovcích stínů, hladových hrách, zamilovaných zombie, padlých andělech, potomcích draků a nádherných bytostech nás čeká odvěký souboj mezi Nebem a Peklem. Kdo vyhraje krásný anděl nebo hříšný pekelník? A kdo si rozebere jednotlivé role?

Zdroj: THR

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

seventeen − one =

Starší příspěvky:
Seznamte se se studenty Univerzity pro příšerky

Mike Wazowski a James P. Sullivan jsou nejlepší přátelé, ale vždy tomu tak nebylo. Od chvíle, kdy se ti dva...

Zavřít