Pages Navigation Menu

Filmové novinky

X-Meni nabírají nováčky

OmarSyLoni za mořem sklidila ohromný úspěch francouzská komedie Nedotknutelní a otevřela tak dveře jednomu z jejích hlavních představitelů do Hollywoodu. Omar Sy – talentovaný a sympatický herec (kterého si čeští diváci mohou právě teď užít v kinech v nové komedii Nepoužitelní) se stal novým členem hereckého obsazení snímku Bryana Singera X-Men: Days of Future Past.

Není však jediným nováčkem, který se připojí k již známým mutantům. Dalším je Peter Dinklage. A právě v jeho případě se asi budeme mít na co těšit, jelikož sám režisér odmítá prozradit, jaké role se Peter ujme. Pouze naznačuje a nechává fanoušky tápat. Posuďte sami: „Bude sám sebou,“ uvedl Singer. „Tedy ne že by hrál Petera Dinklage, bude hrát svou roli, ale není to žádná plachá postava. Peter je excelentní herec a já se na spolupráci těším.“

No a to je všechno, nic moc že? Jen dodám, že zmínkou o plaché osobě Singer vyvrátil zvěsti o tom, že by se Dinklage měl ujmout role marvelovského hrdiny Pucka – původně plachého trpaslík bez superschopností, který však umě ovládá akrobacii a boj. Jeho postava se během let samozřejmě rozvíjela a i na nějaké ty superschopnosti došlo…

Ovšem to není ohledně nových X-Menů všechno. Fanoušky Storm jistě potěší, že svou bělostnou paruku by si mohla opět nasadit Halle Berryová. Herečka sama prozradila, že o roli právě jedná a že záleží na doladění jistých detailů, jestli se nakonec zúčastní nebo ne… Tak drže palce.

Poslední zpráva asi nakonec nepotěší ty úplně nejskalnější fanoušky. To, že se sejdou oba herecké týmy je už samo o sobě dost veliký bonbonek, na který se těší řada lidí, ale vidět pohromadě mladého a starého profesora Xaviera, to by byla naprostá bomba. Ovšem ouha, to se nestane. Jak uvedl herec James McAvoy, ve scénáři žádná taková scéna není.

I tak se ale budeme mít na co těšit, co myslíte?

Zdroj: Cinemablend

 

 

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

thirteen − 9 =

Starší příspěvky:
Evil Dead počtvrté?

Kdo má rád horory a zvláště sérii Evil Dead, může se začít radovat. Celé sága se pravděpodobně rozroste o 4....

Zavřít