Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Turbo odhaluje první plakát

Studio Dream Works připravilo pro dětské diváky novou úžasnou podívanou. Jmenuje se Turbo a režie se ujal David Soren. Dobrodružný snímek plný neuvěřitelné rychlosti zamíří do našich kin letos v říjnu.

Hlavním hrdinou je šnek, který sní o tom, že se stane největším světovým závodníkem, stejně jako jeho idol – Guy Gagné. Ten se stal 5x šampiónem v Indianapolis. Turbova posedlost rychlostí a vším rychlým z něj udělala vyvrhela v pomalé šnečí komunitě a uvádí jeho staršího opatrného bratra Cheta do neustálých rozpaků. Turbo cítí, že může od svého pomalého života utéci a šance se mu naskytne po neobvyklé nehodě, po které u sebe zjistí neuvěřitelnou rychlost. Turbo se vydává na úžsnou cestu za svým snem – závodit s nejlepšími závodníky.

Tenhle šnek už nikdy pomalý nebude! Konec konců to tvrdí i první oficiální plakát.

Hlasy jednotlivým hrdinům propůjčili Ryan Reynolds, Paul Giamatti, Ken Jeong, Maya Rudolph, Ben Schwartz, Snoop Lion a Samuel L. Jackson.

Zdroj: ComingSoon

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

five × three =

Starší příspěvky:
Michael Keaton míří na Broadway

Režisér Alejandro Gonzalez Inaritu začne příští měsíc natáčet komedii Birdman podle scénáře, jež napsal společně s Armandem Bo, Alexanderem Dinelarisem...

Zavřít