Pages Navigation Menu

Filmové novinky

První fotky z English Teacher

Na internetu se objevily první fotografie z dramatické komedie The English Teacher, která zamíří na plátna kin v polovině května. V hlavních rolích se představí Julianne Mooreová, Michael Angarn, Greg Kinnear, Lily Collinsová a Nathan Lane.

Hlavní hrdinkou příběhu je čtyřicetiletá neprovdaná učitelka angličtiny, která vyučuje na střední škole v malém městě Kingston. Žije v malém bytě se dvěma siamskými kočkami a úžasnou sbírkou klasické literatury. S nikým nenavazuje žádné vztahy a její život jí vyhovuje. Jednoho dne se však na školu vrátí bývalá studentská hvězda Jason Sherwood, který se v New Yorku snažil prosadit jako dramatik. Je mu 20 a je na pokraji toho, aby se umění vzdal. Jeho otec, doktor Tom Sherwood ho navíc nutí, aby se probudil a šel studovat práva. Linda se však s představou, že Jasono umění opustí nehodlá smířit a rozhodne se podle jedné z jeho her vytvořit školní divadelní představení v režii okázalého učitele dramatických umění.

Linda se tak ocitá mimo svou normální a klidnou zónu uzavřeného života a poprvé čelí hrozbě života a lásky. Ve hře je její reputace a kariéra. Ovšem Linda je překvapivě odvážná a silná. Uprostřed trosek jejího bývalého dokonalého života se rýsuje něco, co by mohlo napsat jedinečný konec knihy Lindina života.

Zdroj: ComingSoon

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

5 × two =

Starší příspěvky:
Legendary Pictures natočí sci-fi román plný superhrdinů

Legendary Pictures získalo práva na chystaný sci-fi román od Marcuse Sakeyho s názvem Brilliace. Kniha sice vyjde až v červenci,...

Zavřít