Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Johnny Depp v pohádkovém muzikálu

intoTheWoodsStudio Walt Disney Pictures připravuje filmovou adaptaci muzikálu Into the Woods. Režie se ujme Rob Marshall a v jednání na hlavní role jsou Johnny Depp a Mery Streepová, která by se měla ujmout role zlé čarodějnice.

Autorem hudby a textů je Stephen Sondheim, autorem knihy k muzikálu pak James Lapine, který se ujal i režie divadelní podoby. Zbývá jen dodat, že muzikál Into the Woods získal v roce 1988 10 nominací na prestižní ceny Tony, z nichž 3 vyhrál a v roce 2002, kdy se na divadelní prkna vrátil, získal další cenu Tony za obnovený muzikál.

Příběh pak kombinuje všechny známé pohádky (Popelka, Červená karkulka, Jack a fazole, Locika) do jediného originálního příběhu dvou manželů, jež se snaží zvrátit kletbu jejich rodiny, když se jim stále nedaří mít miminko. Snaží se proto prozkoumat všechny pohádky, přání a úkoly v nich, aby i oni dosáhli toho, aby žili šťastně až do smrti.

Scénáře se ujal James Lapine, hudbu skládá David Krane a produkuje John DeLuca.

Zdroj: Variety

Související články:

Žádné komentáře

Trackbacks/Pingbacks

  1. Nové charakterové plakáty k muzikálu Into The Woods | FilmFan.cz - [...] Walt Disney Pictures zveřejnilo sérii nových charakterových plakátů k muzikálu Into the Woods. U nás zamíří snímek do kin…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

15 + 16 =

Starší příspěvky:
RED 2 – trailer č. 2

Frank Moses je zpět a s ním i jeho netradiční tým. Stará škola je možná z módy, ale zabíjet umí...

Zavřít