Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Arnie jako učitel toxického monstra!

ArnoldSchwarzeneggerArnold Schwarzenegger v současné době vyjednává o roli v připravované akční komedii režiséra a scénáristy Stevea Pinka. Snímek se jmenuje The Toxic Avenger a produkuje ho Akiva Goldsman, Richard Saperstein, Charlie Corwin, Stephen Kessler a Michael Benaroya. Výkonnými producenty jsou Lloyd Kaufman a Michael Herz.

Natáčení by mělo začít na začátku letošního podzimu. A filmaři slibují zábavnou podívanou vycházející ze stejnojmenné  knihy od Lloyda Kaufmana a Adama Jahnkeho.

Hlavním hrdinou příběhu je středoškolák, který se namočí v sudu s toxickým odpadem zkorumpované chemické továrny. Přežije, ale zanechá to na něm následky – pod vlivem chemikálií se mění na příšeru s neuvěřitelnou silou. Schwarzenegger by se měl ujmout role učitele – bývalého vládního agenta, který bude chlapce učit, jak se svými schopnostmi nakládat pro dobro věci. Společně pak čelí hrozbě, kterou továrna svými chemikáliemi vyvolala i samotným znečišťovatelům, kteří se jich snaží zbavit.

Zdroj: ComingSoon

 

Související články:

Žádné komentáře

Trackbacks/Pingbacks

  1. Střední škola může být mučivejší než cokoli jiného | FilmFan.cz - [...] komedií není nikdy dost. Člověk se pobaví a ještě si užije i pořádnou nakládačku. Po Toxickém mstiteli se připravuej…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

12 − 2 =

Starší příspěvky:
Další plakát k Já, padouch 2

Studio Universal Pictures zveřejnilo další plakát k snímku Já, padouch 2. Všichni na něm jistě snadno poznají hlavního hrdinu -...

Zavřít