Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Johnny Depp a Joel Edgerton v čele bostonské mafie

johnnyDeppRežisér Barry Levinson se ujme kriminálního thrilleru s názvem Black Mass. Scénář vychází ze skutečného příběhu Whitleyho Bulgera – nejznámějšího gangstera jižního Bostonu. Jeho autorem je Mark Mallouk, jež vycházel z knihy Black Mass: The True Story of an Unholy Alliance Between the FBI and the Irish Mob od Dicka Lehra a Geralda O’Neilla.

Snímek se zaměří na život Whiteyho Bulgera. Ačkoli byl bratrem amerického senátora, byl Whitley nejznámějším a nejkrutějším kiminálníkem v dějinách jižního Bostonu, který se stal informátorem FBI, aby zničil mafiánskou rodinu, jež pronikla na jeho území. Nicméně poté, co federálové obklíčili své cíle, zradili Bulgera a spolu s jeho partnerem, bývalým agentem FBI ho předali spravedlnosti.

Zajímavé je, že o stejný námět mělo zájem studio Warner Bros., které na něm spolupracovalo s Mattem Damonem a Benem Affleckem… Projekt však tak nějak upadl v zapomění a nyní vzniká nový. A pro ten se již upsaly dvě herecké hvězdy. Mafiána Whitleyho se ujme Johnny Depp a jeho přítele od dětsví a zkorumpovaného agenta FBI Johna Connolyho se ujme Joel Edgerton.

Produkují Brian Oliver, Tyler Thompson, Nigel Sinclair, Tobin Armbrust, John Lesher a Christi Dembrowskiová.

Zdroj: Deadline

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

1 + 9 =

Starší příspěvky:
Riddick – trailer

Riddick byl zrazen vlastními lidmi a ponechán svému osudu na pusté planetě, kde musí bojovat o holý život s mimozemskými...

Zavřít