Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Helen Mirrenová majitelkou francouzské restaurace

helenMirrenRežisér Lasse Hallström se ujme adaptace velmi úspěšné knihy Richarda C. Moraise The Hundred Foot Journey pro studio DreamWorks.

Ani není divu, že studio od snímku očekává velké věci, kromě oceňovaného režiséra jsou na palubě i skutečně hvězdní producenti – Steven Spielberg, Juliet Blakeová a Oprah Winfreyová.

Autorem scénáře je Steven Knight a hlavní role prý byla nabídnuta Helen Mirrenové. Natáčení by mělo začít ještě letos na podzim a děj snímku nás seznámí s Madame Malloryovou – majitelkou francouzské rstaurace s třemi hvězdami Michelin. Hassan Haji pochází z Bombaje a právě se s rodinou přistěhoval do Francie a založil zde indickou restauraci kousek od podniku paní Malloryové. Brzy propukne kulinářská válka, ale Malloryová nakonec ustoupí a nakonec Hajiho na jeho kulinářské cestě doprovází a vezme ho do Paříže.

Zdroj: Deadline

Související články:

Žádné komentáře

Trackbacks/Pingbacks

  1. Začalo natáčení adaptace knihy The Hundred-Foot Journey | FilmFan.cz - [...] jihozápadě Francie začalo natáčení snímku The Hundred-Foot Journey vycházejícho ze stejnojnenné knihy Richarda C. Moraise v režii Lasse Halströma.…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

thirteen + 17 =

Starší příspěvky:
Nejnovější dávka obrázků z Muže z oceli!

Premiéra Muže z oceli se blíží a tak se objevila další dávka obrázků, které mají do kin nalákat další davy...

Zavřít