Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Muž z oceli 2 přivítá i Batmana!!!

ManofSteel2Režisér Zack Snyder na letošním ComicConu oficiálně oznámil, že v druhém díle Muže z oceli se objeví Batman! Nic bližšího studio neoznámilo, tedy vyjma zveřejněného loga. Ale aspoň fanouškům prozradilo, že se do svých rolí vrátí Henry Cavill, Amy Adamsová, Laurence Fishburne a Diane Laneová. Nový Batman musí zatím na svého hereckého představitele počkat (už se těším na tu dávku zpráv ohledně seznamů a castingů, kdo se bude o netopýřího muže prát).

Autory scénáře budou opět Snyder a David S. Goyer s tím, že natáčení začne v roce 2014 a premiéra je v plánu na léto 2015. Hmm… zajímavé že?  Stejný termín jako Marvelovští Avengers: Age of Ultron.

Producenty snímku budou Charles Roven a Deborah Snyderová. Výkonnými producenty pak Christopher Nolan, Emma Thomasová, Benjamin Melniker a Michael E. Uslan.

Související články:

Žádné komentáře

Trackbacks/Pingbacks

  1. Gal Gadotová se stává Wonder Woman! | FilmFan.cz - [...] je zatím znám pod pracovním názvem Batman vs. Superman a novou kolegyní obou hrdinů s tvářemi Henryho Cavilla a…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

7 + six =

Starší příspěvky:
Avengers 2 oznámili svůj oficiální název

Zástupci studia Marvel a režisér a scénárista Joss Whedon na festivalu Comic-Con oficiálně oznámili, že druhý díl veleúspěšného snímku Avengers...

Zavřít