Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Leonardo DiCaprio producentem Ostrova doktora Moreaua

leonardoDicaprioDo kin míří další adaptace románu H. G. Wellse Ostrov doktora Moreaua tentokrát pod záštitou studia Warner Bros. a půjde již celkem o šestou filmovou adaptaci tohoto klasického díla. Produkovat bude Leonardo DiCaprio spolu s Jennifer Davissonovou Killoranovou a Michaelem Connollym.

Scénáře se ujmou Brian McGreevy a Lee Shipman.

A kdo by náhodou nevěděl, o čem že tento sci-fi příběh z prvy hororu je, takto zní oficiální synopse:

Proslulé dílo klasika žánru science fiction předkládá zajímavý problém, který dodnes nepřestal zajímat laickou veřejnost i odborné kruhy: Je možné uměle vytvořit člověka?

Svérázný důkaz se pokouší najít šílený vědec Dr. Moreau na bohem zapomenutém ostrůvku, kde uskutečňuje kruté pokusy. Jejich cílem je s pomocí vědeckých poznatků stvořit ze zvířat člověka, jenž nebude mít chyby lidského pokolení.

Tragické situace, plynoucí z tohoto nepřirozeného stavu věcí, na sebe nenechají dlouho čekat a hrdina příběhu – Edward Prendick, muž z vyšších společenských vrstev jež se na ostrově ocitl po ztroskotání své lodi se záhy ocitne v nebezpečí života…

Zdroj: Deadline

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

12 − 9 =

Starší příspěvky:
Nové plakáty k Thorovi: Temný svět

Do premiéry Thora: Temný svět zbývají 2 měsíce a studio Marvel si proto pro fanoušky připravilo několik nových plakátů. Na...

Zavřít