Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Experiment zkoumající lásku v praxi a ve filmu

40DaysMichael Sucsy se ujme režie snímku 40 Days of Dating pro studio Warner Bros. Film vychází z experimentu designérů Jessicy Walshové a Timothyho Goodmana, kteří pro svůj projekt vytvořili i oficiální webovou stránku, kde ho popsali a sdělovali své poznatky. Jejich nápad zní takto:

Co když jste unavení z hledání rande? Dva dobří přátelé s opačnými problémy v oblasti vztahů se ocitli ve stejnou dobu sami. Jako experiment se rozhodli, že spolu budou po 40 dní randit.

Láska je centrálním tématem lidstva v jeho historii i kultuře. Je to druhé nejdůležitější téma v hudbě, filmu, románech, poezii a umění. Ale co to skutečně je a jakto, že k ní každý z nás přistupuje jinak? Jak to že nás dokáže tolik zasáhnout a že z ní šílí i rozumní lidé?

Randění v New Yorku může být otravné a unavující. Tim se bojí závazků, často chodí s více dívkami najednou a dávno ztratil představu o tom, jak vypadá skutečný vztah. Jessica je věčný romantik, skáče do vztahů po hlavě a vždycky hledá toho pravého. Říká se, že zbavit se zlozvyku trvá 40 dní…Ve snaze to prozkoumat a překonat své obavy a nedostatky se Tim a Jessica pustí do vztahu na 40 dní. Dokážou si pomoci nebo u svých zvyků zůstanou? Zničí jim to přátelství? A co když se zamilují?

Lorene Scafariová se ujme scénáře, Bard Dorros, Joy Gorman, Michael Sugar a Ashley Zaltová produkují.

Zdroj: Deadline

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

4 + three =

Starší příspěvky:
První obrázek ze snímku Fury představuje posádku tanku

David Ayer na svém twitteru zveřejnil první fotografii své posádky tanku z válečného snímku Fury. Kdo by nepoznal složení -...

Zavřít